Rondvaart & Stadswandeling in Roermond

Ontdek Roermond – Gezellige stad in het zuiden
Maak kennis met Roermond vanaf het water en het land tijdens dit veelzijdige bedrijfsuitje. U maakt een mooie stadswandeling en een leuke rondvaarttocht. U gaat genieten van een heerlijke lunch en een 3-gangendiner.

Stadswandeling en rondvaart – Leuk bedrijfsuitje in Limburg
Uw dag begint in het centrum van de stad met een lunch aan de voet van de Munsterkerk, waar u een consumptie aangeboden krijgt. U kunt kiezen uit een stevige maaltijdsalade of een kop soep met meerdere broodjes.

Daarna wordt u door een stadsgids opgehaald voor een wandeling langs de vele mooie plekjes die Roermond rijk is. Nadat u afscheid heeft genomen van uw gids, stapt u aan boord van een rondvaartboot die u nog meer van Roermond laat zien, maar dan vanaf het water. Uw dagje Roermond wordt afgesloten met een 3-gangendiner in het historische centrum van de stad.

Kerstmarktgrotten – Sfeervol uitje in Valkenburg

Kerstmarkten Limburg – Belevenis met voor ieder wat wils
Een bezoek aan de Kerstmarkt Fluwelengrot dompelt u onder in een gezellige kerstsfeer. Een sfeervolle ondergrondse ambiance, sprookjesachtig gedecoreerd en natuurlijk vele stands met (luxe) kerst- en cadeau artikelen. De Gemeentegrot, met haar tientallen km lange gangenstelsel, zal weer het middelpunt zijn van de grootste ondergrondse Kerstmarkt. Geniet van een paar gezellige dagen in Limburg.

Tweedaags Romantiek

Tweedaags Romantiek Arrangement
Met het tweedaags Romantiek Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 4-gangen diner. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.
Wegdromen in een kasteel
Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck is gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Beauty weekend in Limburg

Beauty arrangement weekendje weg in Limburg
Een beauty arrangement in Limburg is genieten met een heerlijke lichaamsmassage of gezichtsbehandeling, lekker relaxen in de sauna en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Vlodrop (Limburg). Gezellig met z’n tweetjes ertussenuit, lekker ontspannen en tot rust komen in een bosrijke omgeving. Boek nu dit heerlijke beauty arrangement.