Actief bezig zijn en genieten met de kinderen in Limburg

Actief Genieten voor jong en oud
Wilt u lekker met uw kinderen genieten van een verblijf in een geweldig hotel waar kinderen meer dan welkom zijn dan is dit arrangement zeker iets voor u.
In een straal van 20 km is er van alles te doen en te bezichtigen en het hotel heeft voor u ooknog eenseen fietspuzzeltocht of een kliminstuif op het programma staan! Kortom met maar natuurlijk ook zonder kinderen lekker genieten!
Amrâth Grand Hotel Heerlen
U gaat op vakantie in Limburg? Amrâth Grand Hotel Heerlen is een prima vertrekpunt voor bezichtigingen en activiteiten. Het prachtige 4 sterren hotel ligt dicht bij het stadspark.Het moderne stadscentrum bevindt zich op drie minuten lopen van het hotel en herbergt vele winkels, boetieks, een stadsschouwburg, diverse bioscopen en musea. Het Thermenmuseum toont het enige complete Romeinse gebouw van Nederland.
Amrâth Grand Hotel Heerlen ligt ook middenin het Limburgse Heuvelland, een ideaal uitvalspunt voor prachtige fiets- of wandeltochten. Aken is 10 kilometer van Heerlen verwijderd, Maastricht 22 kilometer en Valkenburg 15 kilometer. In Valkenburg vindt u de beroemde mergelgrotten, Thermae 2000 en het Holland Casino. Een bezoek aan Mondo Verde, het Gaiapark en Snowworld is ook binnen handbereik.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *